Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Palivan Victor PFA
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar pentru slabire Detoxamin Acai Slim Plus
199 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Partea cea mai rea intr-o cura de slabire sunt durerile de stomac provocate de foame. Intr-o cura de slabire, in primul rand trebuie eliminate snacks-urile, mancarea de tip fast-food, grasimile, etc. Atunci cand ne hotaram sa incepem o dieta, stomacul nostru incepe sa mormaie de foame, cateodata atat de tare, incat sa va faca sa trisati! Adica sa mancati din nou, mai mult decat necesar sau nesatatos.

Cum ar fi daca nu ne-am simti flamanzi cand incepem o dieta? Recent descoperita, glucomannan este o fibra cu calitati remarcabile, foarte solubila in apa, obtinuta din planta numita Konjac. Cand este combinata cu apa, glucomannan isi mareste volumul foarte mult, ia forma unui gel moale. Fibra expandata astfel, umple spatiul din stomac, eliminand senzatia de foame.

Glucomannan este supranumit si “buretele de slabit” al naturii. De asemenea aceasta fibra remarcabila are capacitatea de a absoarbe grasimea si de a o ajuta sa treaca mai repede prin corpul dumneavoastra.

Astfel grasimile nu se mai acumuleaza in corpul Dvs. Recent, Dr Mehmet Oz a descoperit la o noua re-evaluare a celor mai bune fibre pentru curele de slabit ca pe locul ICEA MAI EFICIENTĂ fibra - este glucomannan. Acai Berry este o planta care, prin beneficiile sale la nivel nutritiv si de sanatate, ajuta la micsorarea poftei de mancare si, prin aceasta, la pierderea kilogramelor in plus, la reglementarea glicemiei in cazul diabetului, la impiedicarea aparitiei bolilor cardiace, imbunatatirea digestiei, vederii, concentratiei, somnului si functiei sexuale.

Are o influenta semnificativa asupra intaririi imunitatii si este un supliment nutritiv indispensabil pentru alimentatia sportivilor si a persoanelor cu nevoi fizice suplimentare. Producatorul austriac tine cont de cele mai inalte nivele de rigurozitate privind calitatea materiei prime. De asemenea procesul tehnologic folosit, nanotehnologia presupune micronizarea si activarea substantelor prelucrate astfel ca efectele biologice ale glucomannan si acai berry sunt mult mai eficiente in Detoxamin - Acai Slim Plus. Detoxamin Acai Slim Plus este excelent in curele de slabire, elimina constipatia, scade glicemia, reduce colesterolul.

Ingrediente pentru 1 capsula: Glucomannan 390 mg Acai Berry 20 mg Capsula vegetala: celuloza 90 mg
Mod de intrebuintare:2-3 capsule (in functie de greutatea corporala) inainte cu jumatate de ora de masa, de 3 ori pe zi cu un pahar mare de apa. Se recomanda combinarea Acai Slim Plus cu Detoxamin Basic Capsule. Primul pas in orice cura de slabire este detoxifierea organismului.
Din Gura in Gura